Min altan blev jättefin tack vare Robert Kiziewicz Byggfirma

God dag folket och välkomna, har ni druckit vatten idag, glöm inte att vatten är viktigt för vår kropp! Jag kom precis hem efter en lång jobbvecka. Jag har vart ute på långjobb med lastbilen hela veckan och eftersom jag inte har fått komma hem på fem dagar så är jag ledig hela nästa vecka. Idag blir det information till er om när jag fick hjälp med min altan av ett byggföretag i Mjölby som heter Robert Kiziewicz Byggfirma.

Jag måste bara säga att jag tycker att det är väldigt skönt att jobba en vecka och sedan vara ledig en vecka och så har jag haft det nu i 6 månader och jag älskar det. Min familj gillar inte det jättemycket de veckorna jag är ute på jobb men samtidigt har jag en hel vecka på mig att umgås med barnen och min fru när hon kommer hem från jobbet så det jämnar ut sig. Eftersom jag är ledig en vecka i sträck så har jag mycket tid för grejer och då bestämde jag mig för att bygga en altan på framsidan av huset. Jag tog hjälp av ett byggföretag i Mjölby med att bygga denna altan då varken jag eller min fru inte är så jätteduktiga på att göra det själva. Vi anlitade Robert Kiziewicz Byggfirma så att de kunde hjälpa oss med detta och det vi började med var att förklara hur vi ville att den skulle se ut och hur den skulle vara byggd. De tog åt sig och lyssnade på alla våra önskemål och slutresultatet blev precis som vi hade tänkt oss, om inte ännu bättre. Jag är tacksam över att detta byggföretag i Mjölby ville hjälpa oss med detta och att de gjorde jobbet så himla bra. Det är dags nu att umgås med familjen och slappna av innan det bär sig av på jobb igen om någon vecka. Ha det gött på er.